Annonse
16. desember 2021
Matreddermiddag med fiskekakewok
God torsdag!
La oss ta ein liten pause fra juleoppskriftene og snakke litt om matreddermiddag! Er du flink til å sjå i ditt kjøleskap/fryser/kjøkkenskap og lage middager ut fra det du har? Det gjer eg mange ganger for veka, og etter å ha bladd litt i kamerarullen på mobilen, fant eg ut at eg ville dele denne fiskekake-woken med dåkke. Ein super matreddermiddag/restemiddag der du bruker det du har av grønnsaker, tilsetter litt krydder og voila – middag klar på berre noken minutter:
Her ser du ingrediensane eg fant. To pakker fiskeburger med chili og ein pakke råkost – begge deler redda på 40% i datodisken. Lilla blomkål og massevis av grønnkål fra hagen.
Woka alt i steikepanna med smør, litt krydder og soyasaus, og middagen var klar på… kanskje 5-10 minutter!
Vi hadde også risrester i kjøleskapet og brukte opp siste rest av ein boks kesam som tilbehør. Fargerikt, sunt og godt 😀
Fiskekake/fiskeburger i kva som helst smak og merke er supert å bruke i wok. Dette er noke eg ofte finner i datodisken og fryser ned, så lager eg middager som dette når eg ser at eg har diverse som må brukast opp i kjøleskapet 🙂
Ta ein titt i ditt kjøleskap og lag ein matreddermiddag/restemiddag av det du har! Wok er berre eit av mange alternativer, hugs det 🙂
Annonse
2 Kommentarer
Anne Guri Haukvik
2. januar 2022
Linda Stuhaug
2. januar 2022
SKRIV EN KOMMENTAR