Linda Stuhaug

Annonse

16. desember 2021

Matreddermiddag med fiskekakewok

Matreddermiddag med fiskekakewok
God torsdag!
La oss ta ein liten pause fra juleoppskriftene og snakke litt om matreddermiddag! Er du flink til å sjå i ditt kjøleskap/fryser/kjøkkenskap og lage middager ut fra det du har? Det gjer eg mange ganger for veka, og etter å ha bladd litt i kamerarullen på mobilen, fant eg ut at eg ville dele denne fiskekake-woken med dåkke. Ein super matreddermiddag/restemiddag der du bruker det du har av grønnsaker, tilsetter litt krydder og voila – middag klar på berre noken minutter:
Her ser du ingrediensane eg fant. To pakker fiskeburger med chili og ein pakke råkost – begge deler redda på 40% i datodisken. Lilla blomkål og massevis av grønnkål fra hagen.
Woka alt i steikepanna med smør, litt krydder og soyasaus, og middagen var klar på… kanskje 5-10 minutter!
Vi hadde også risrester i kjøleskapet og brukte opp siste rest av ein boks kesam som tilbehør. Fargerikt, sunt og godt 😀
Fiskekake/fiskeburger i kva som helst smak og merke er supert å bruke i wok. Dette er noke eg ofte finner i datodisken og fryser ned, så lager eg middager som dette når eg ser at eg har diverse som må brukast opp i kjøleskapet 🙂
Ta ein titt i ditt kjøleskap og lag ein matreddermiddag/restemiddag av det du har! Wok er berre eit av mange alternativer, hugs det 🙂

God torsdag!

La oss ta ein liten pause fra juleoppskriftene og snakke litt om matreddermiddag! Er du flink til å sjå i ditt kjøleskap/fryser/kjøkkenskap og lage middager ut fra det du har? Det gjer eg mange ganger for veka, og etter å ha bladd litt i kamerarullen på mobilen, fant eg ut at eg ville dele denne fiskekake-woken med dåkke. Ein super matreddermiddag/restemiddag der du bruker det du har av grønnsaker, tilsetter litt krydder og voila – middag klar på berre noken minutter:

Her ser du ingrediensane eg fant. To pakker fiskeburger med chili og ein pakke råkost – begge deler redda på 40% i datodisken. Lilla blomkål og massevis av grønnkål fra hagen.

Woka alt i steikepanna med smør, litt krydder og soyasaus, og middagen var klar på… kanskje 5-10 minutter!

Vi hadde også risrester i kjøleskapet og brukte opp siste rest av ein boks kesam som tilbehør. Fargerikt, sunt og godt 😀

Fiskekake/fiskeburger i kva som helst smak og merke er supert å bruke i wok. Dette er noke eg ofte finner i datodisken og fryser ned, så lager eg middager som dette når eg ser at eg har diverse som må brukast opp i kjøleskapet 🙂

Ta ein titt i ditt kjøleskap og lag ein matreddermiddag/restemiddag av det du har! Wok er berre eit av mange alternativer, hugs det 🙂

Annonse

2 Kommentarer

A

Anne Guri Haukvik

2. januar 2022

Hei, Du viser til bloggen din når du legger ut på Instagram, men kan ikke se at det er kommet noe her på lenge. Håper å se dine innlegg på http://www.osv…. 🙂

Linda Stuhaug

2. januar 2022

Då bruker du ikkje riktig link. Gå direkte innpå http://www.lindastuhaug.no 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg