Linda Stuhaug

Annonse

14. mai 2013

Heimelaga lakseburger

Heimelaga lakseburger
… på 10 minutt! Å lage lakseburger går faktisk enda raskare enn å ta av plasten og sette den i en varm ovn. I går lagde eg det for første gang, og det blir garantert ikkje den siste! Den inneholdt fantastiske smakskombinasjoner og blei en fest for ganen, så dette anbefaler eg virkelig å prøve 🙂 Eg lagde berre en porsjon, men det er går like fint å lage til mange, eller ha porsjonsvis liggande i frysen. Here you go
En lakseburger 1 laksefilet, 125 g Finhakka purreløk og rødløk Friske urter, gressløk og persille Pressa kvitløk Grovkverna salt, pepper og chilli
Kjør laksen såvidt i en kjøkkenmaskin med kniver, så den blir "finhakka". Bland inn resten av ingrediensane, form som en burger og steik på middels varme på panne på begge sider, til den får en gyllen farge. Server med det tilbehøret du ønsker, logisk nok er hamburgerbrød det mange vil foretrekke.
Min variant i går såg sånn ut –
Stor, frisk salat, blomkål- og potetmos og mager kesam ?
*Pyntelittekstrapåmaten* Det tar ikkje lang tid, eg elska kvart sekund av det, og maten blir hakket bedre 😉
HAR DU PRØVD HEIMELAGA LAKSEBURGER FØR? LIKER DU LAKS?

… på 10 minutt!
Å lage lakseburger går faktisk enda raskare enn å ta av plasten og sette den i en varm ovn. I går lagde eg det for første gang, og det blir garantert ikkje den siste! Den inneholdt fantastiske smakskombinasjoner og blei en fest for ganen, så dette anbefaler eg virkelig å prøve 🙂 Eg lagde berre en porsjon, men det er går like fint å lage til mange, eller ha porsjonsvis liggande i frysen.
Here you go

En lakseburger
1 laksefilet, 125 g
Finhakka purreløk og rødløk
Friske urter, gressløk og persille
Pressa kvitløk
Grovkverna salt, pepper og chilli

Kjør laksen såvidt i en kjøkkenmaskin med kniver, så den blir "finhakka". Bland inn resten av ingrediensane, form som en burger og steik på middels varme på panne på begge sider, til den får en gyllen farge. Server med det tilbehøret du ønsker, logisk nok er hamburgerbrød det mange vil foretrekke.

Min variant i går såg sånn ut –



Stor, frisk salat, blomkål- og potetmos og mager kesam ?


*Pyntelittekstrapåmaten*
Det tar ikkje lang tid, eg elska kvart sekund av det, og maten blir hakket bedre 😉

HAR DU PRØVD HEIMELAGA LAKSEBURGER FØR?
LIKER DU LAKS?

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg