Om meg

Hei, og velkommen til min blogg!

Mitt navn er Linda Marie Stuhaug, eg er 25 år gammal og kjem frå Naustdal i Sogn og Fjordane.

Eg har ein bachelor i Samfunnsernæring frå OsloMet (2018), i tillegg til ein Personlig Trener utdannelse (2013).Eg har alltid likt å lage mat, eksprimentere med ulike råvarer og oppskrifter. Maten har både våre eit problem og en løsning for meg i tenåra etter eg la om livsstilen min som 15-16 åring. Dette er erfaring eg har tatt med meg vidare i livet og er bakgrunnen til at eg utvikla den store lidenskapen eg har.

Januar 2018 gav eg ut mi første bok – OPPTUR MED SUNN MAT – og eg er stolt forfattar av denne bestselgande boka♥

Oppfølgaren OPPTUR MED SUNNE MIDDAGAR er rett rundt hjørnet!

På min blogg vil du finne enkle og smakfulle oppskrifter i alle sjangrer: frukost, lunsj, middag, kveldsmat, mellommåltid, snacks, kaker, desserter, drikke med meir. Dei fleste oppskriftene er familievennlige og passer for alle som vil leve litt sunnere, er opptatt av trening eller berre utradisjonelle vrier på tradisjonelle oppskrifter.

Oppskriftene på søtt – snacks, kaker og desserter er laga uten kvitt, raffinert sukker med alternativ søtning. Mange oppskrifter er glutenfri og en del er melkefri. Supert for dei med diabetes eller ulike intoleranser/allergier, men likevell passer oppskriftene alle.

collageknn

Nokre av mine oppskrifter under kategorien «sunt søtt»!

Eg håper du blir inspirert av min sunne matglede eg ønsker å formidle vidare!

Nøl ikkje med å ta kontakt på mail eller i kommentarfeltet 🙂