Linda Stuhaug

Annonse

19. juli 2015

Skalldyrsalat med mango og avokado

Skalldyrsalat med mango og avokado
Sommarsalat på sitt beste!
Denne skalldyrsalaten med reker er like god til lunsj, som lett middag, forrett eller kveldskos. En nydelig og uslåelig kombinasjon mellom smaker, denne må virkelig prøves!
Veldig enkel å lage er den også, jobben ligger egentlig i å rense rekene. Håper det frister –
Skalldyrsalat med mango & avokado 250-300 g ferskpillede reker (ca.800 g før rens) 1 avokado 1 mango 1 spisspaprika 50-100 g sukkererter, evt. andre grønnsaker 3 sjalottløk, evt. rødløk, purreløk eller vårløk koriander salt og pepper
Slik gjer du: Kutt opp grønnsakene og bland alt godt sammen. Smak til med koriander, salt og pepper.
Server gjerne med majones, aioli eller en slant olivenolje. Godt brød, flatbrød, scones eller lignande kan også fint serveres med!
Miks gjerne reker med krepshaler og tilsett ekstra grønnsaker eller smakstilsetning. Piff den gjerne opp med finhakka chilli og kvitløk!
Oppskrifta holder som måltid til 2 personer eller forrett til 4 personer, litt etter kva tilbehør man har. Eg lagde skalldyrsalaten som forrett og den falt virkelig godt i smak hos alle sammen!
Velbekomme 🙂

Sommarsalat på sitt beste!

Denne skalldyrsalaten med reker er like god til lunsj, som lett middag, forrett eller kveldskos. En nydelig og uslåelig kombinasjon mellom smaker, denne må virkelig prøves!

Veldig enkel å lage er den også, jobben ligger egentlig i å rense rekene. Håper det frister –

Skalldyrsalat med mango & avokado
250-300 g ferskpillede reker (ca.800 g før rens)
1 avokado
1 mango
1 spisspaprika
50-100 g sukkererter, evt. andre grønnsaker
3 sjalottløk, evt. rødløk, purreløk eller vårløk
koriander
salt og pepper

Slik gjer du:
Kutt opp grønnsakene og bland alt godt sammen. Smak til med koriander, salt og pepper.

Server gjerne med majones, aioli eller en slant olivenolje. Godt brød, flatbrød, scones eller lignande kan også fint serveres med!

Miks gjerne reker med krepshaler og tilsett ekstra grønnsaker eller smakstilsetning. Piff den gjerne opp med finhakka chilli og kvitløk!

Oppskrifta holder som måltid til 2 personer eller forrett til 4 personer, litt etter kva tilbehør man har. Eg lagde skalldyrsalaten som forrett og den falt virkelig godt i smak hos alle sammen!

Velbekomme 🙂

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg