Linda Stuhaug

Annonse

Fetapastasalat med bakt søtpotet & granateple

Fetapastasalat med bakt søtpotet & granateple
Har du ikkje testa fetapasta enda så er det virkelig på tide! Det løfter pastaen fleire hakk og gjer einkvar pastasalat ekstra god og smakfull♥ Idag har eg laga ein ny variant av denne salaten, nemlig med bakt søtpotet & granateple. SUPERGOD, mettande og vegetarisk salat som er perfekt til lunsj eller middag – eventuelt koldtbord eller venninnekvelden 😀
Du trenger, 3-4 personer ♦ 200 g valgfri pasta ♦ 200 g fetaost blokk ♦ 2 hjertesalat ♦ 1 stor søtpotet ♦ 1 gul paprika ♦ Granateplekjerner fra 1 granateple
Framgangsmåte:
  1. Skrell og del søtpotet i terninger. Ha over litt valgfritt krydder og steik på 200 grader varmluft i 15-20 minutt, eller til terningane er møre og gylne.
  2. I mellomtida gjer du resten. Kok pasta etter anvisning på pakken, ha over i ei sil og skyll under kaldt vatn. Tørk pastaen godt.
  3. Kna inn fetaosten i pastaen.
  4. Bland inn grovhakka hjertesalat, paprika og granateplekjerner.
  5. Når søtpotetterningane er ferdige blander du dei også inn i salaten.
Og så enkelt var det! Server som den er, eller eventuelt med noke ekstra topping. Syta rødløk, avokado, guacamole, ein god dressing, rista nøtter eller pinjekjerner er noken eksempel!
Bruk gjerne oppskrifta som inspirasjon, men lag din egen vri! Fetapasta passer til alle grønnsaker og kombinasjoner 🙂
NYT♥

Har du ikkje testa fetapasta enda så er det virkelig på tide! Det løfter pastaen fleire hakk og gjer einkvar pastasalat ekstra god og smakfull♥ Idag har eg laga ein ny variant av denne salaten, nemlig med bakt søtpotet & granateple. SUPERGOD, mettande og vegetarisk salat som er perfekt til lunsj eller middag – eventuelt koldtbord eller venninnekvelden 😀

Du trenger, 3-4 personer
♦ 200 g valgfri pasta
♦ 200 g fetaost blokk
♦ 2 hjertesalat
♦ 1 stor søtpotet
♦ 1 gul paprika
♦ Granateplekjerner fra 1 granateple

Framgangsmåte:

  1. Skrell og del søtpotet i terninger. Ha over litt valgfritt krydder og steik på 200 grader varmluft i 15-20 minutt, eller til terningane er møre og gylne.

  2. I mellomtida gjer du resten. Kok pasta etter anvisning på pakken, ha over i ei sil og skyll under kaldt vatn. Tørk pastaen godt.

  3. Kna inn fetaosten i pastaen.

  4. Bland inn grovhakka hjertesalat, paprika og granateplekjerner.

  5. Når søtpotetterningane er ferdige blander du dei også inn i salaten.

Og så enkelt var det! Server som den er, eller eventuelt med noke ekstra topping. Syta rødløk, avokado, guacamole, ein god dressing, rista nøtter eller pinjekjerner er noken eksempel!

Bruk gjerne oppskrifta som inspirasjon, men lag din egen vri! Fetapasta passer til alle grønnsaker og kombinasjoner 🙂

NYT♥

Annonse

4 Kommentarer

K

Katrine

9. mai 2023

Denne skal jeg teste! Kan man lage denne dagen før tror du? Og doble eller triple den til et koldtbord med 25 gjester?

Linda Stuhaug

10. mai 2023

Absolutt😃

I

Ingeborg

16. august 2023

Vil det passe med f.eks kikerter i den? Tenker å tilføye en vegetarisk proteinkilde.

Linda Stuhaug

16. august 2023

Absolutt :)

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg