Linda Stuhaug

Annonse

7. august 2025

Kvit pinsapizza med chorizo, nduja & sylta rødløk

Kvit pinsapizza med chorizo, nduja & sylta rødløk
Heisann!
Lyst på pizza til middag i helga? Eg er så svak for pinsa til pizzabunn - så vanvittig lettvint, ingrediensliste som den skulle vert heimelaga, veldig luftig, god og gir sprø bunn. I tillegg får du heimelaga pizza på veldig kort tid! Eg har jo delt veldig mange varianter av denne både på blogg og instagram siste åra, og her kjem enda en ny en:
Sylta rødløk på pizza er faktisk heilt utrulig godt! Og då meiner eg å ha rødløken på pizzaen før steiking. Det anbefalast virkelig å teste🤩 Ekstra godt synes eg det er i kombinasjon med litt spice - sånn som her med chorizo og nduja - men det er godt til det meste!
Du trenger:
1 pk pinsabunn (eg kjøper alltid den på Rema 1000)
1 pk kremgo urter
1 pk nduja
Chorizo
Sylta rødløk (oppskrift har eg her)
Raspa ost
Slik gjer du:
1. Ha bunnen på eit steikebrett med bakepapir. Smør over kremgo.
2. Ha over raspa ost, etterfulgt av chorizo, nduja i små klatter og til slutt sylta rødløk.
3. Steik på 190 grader varmluft til osten er godt smelta og kantane sprø.
Creme fraiche som pizzasaus kan ta seg en liten bolle, Kremgo er 10 ganger bedre🤩
Anbefaler virkelig teste denne kombinasjonen her! Knallgod😍

Heisann!

Lyst på pizza til middag i helga? Eg er så svak for pinsa til pizzabunn - så vanvittig lettvint, ingrediensliste som den skulle vert heimelaga, veldig luftig, god og gir sprø bunn. I tillegg får du heimelaga pizza på veldig kort tid! Eg har jo delt veldig mange varianter av denne både på blogg og instagram siste åra, og her kjem enda en ny en:

Sanity Image

Sylta rødløk på pizza er faktisk heilt utrulig godt! Og då meiner eg å ha rødløken på pizzaen før steiking. Det anbefalast virkelig å teste🤩 Ekstra godt synes eg det er i kombinasjon med litt spice - sånn som her med chorizo og nduja - men det er godt til det meste!

Sanity Image

Du trenger:

1 pk pinsabunn (eg kjøper alltid den på Rema 1000)

1 pk kremgo urter

1 pk nduja

Chorizo

Sylta rødløk (oppskrift har eg her)

Raspa ost

Slik gjer du:

1. Ha bunnen på eit steikebrett med bakepapir. Smør over kremgo.

2. Ha over raspa ost, etterfulgt av chorizo, nduja i små klatter og til slutt sylta rødløk.

3. Steik på 190 grader varmluft til osten er godt smelta og kantane sprø.

Sanity Image

Creme fraiche som pizzasaus kan ta seg en liten bolle, Kremgo er 10 ganger bedre🤩

Sanity Image

Anbefaler virkelig teste denne kombinasjonen her! Knallgod😍

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR