Annonse
17. november 2016
Omelett med skinke og mozzarella
Heisann!
Puh – det er lenge sida eg har stått så mange timer på kjøkkenet iløpet av eit døgn. Det blei faktisk 9 timer i går og 5 timer idag. Julekaker og julesnacks har vert priotitert og eg har mange nye oppskrifter å dele med dere når desember kommer! Gjett om eg gleder meg!
Over til dagens oppskrift – omelett er en stor favoritt hos meg. Det lages på 1-2-3 og muligheten for variasjon er enorm! Etter mi meining passer det like godt til frukost som lunsj, middag og kveldsmat. Det er heilt supert å lage dagen før og til frukost og matpakke dagen etterpå 🙂
Omelett med skinke og mozzarella, 2 porsjoner
6-7 egg
200 g skinke, i biter
1 stk, 125 g mozzarella
1/2 rødløk, hakka
1/2 chili (kan sløyfes), finhakka
1-2 fedd kvitløk, finhakka
salt og pepper
smør eller olje
Steik skinke, rødløk, kvitløk og chili i smør eller olje til løken er blank. Pisk eggene lett med salt og pepper, hell i steikepanna og sett på lokk. Når omeletten har satt seg litt kan du fordele skiver av mozzarella på toppen. La deretter omeletten steike seg ferdig under lokk. Server straks!
Mozzarella i omeletten er fantastisk godt – har du ikkje prøvd det enda er det virkelig på tide! Omeletten blir utrulig saftig og smakfull, og det kan ikkje sammenlignes med å bruke vanlig gulost.
Server gjerne med litt ekstra grønt 🙂
Har du noken gode tips eller triks til en skikkelig god og saftig omelett?
Eg har våre inne på tanken med blåmuggost – er det nokon som har prøvd det? 🙂
*
Annonse
4 Kommentarer
Frøken M
10. mars 2019
Linda Stuhaug
10. mars 2019
Frøken M
10. mars 2019
Linda Stuhaug
11. mars 2019
SKRIV EN KOMMENTAR