Linda Stuhaug

Annonse

17. november 2016

Omelett med skinke og mozzarella

Omelett med skinke og mozzarella
Heisann!
Puh – det er lenge sida eg har stått så mange timer på kjøkkenet iløpet av eit døgn. Det blei faktisk 9 timer i går og 5 timer idag. Julekaker og julesnacks har vert priotitert og eg har mange nye oppskrifter å dele med dere når desember kommer! Gjett om eg gleder meg!
Over til dagens oppskrift – omelett er en stor favoritt hos meg. Det lages på 1-2-3 og muligheten for variasjon er enorm! Etter mi meining passer det like godt til frukost som lunsj, middag og kveldsmat. Det er heilt supert å lage dagen før og til frukost og matpakke dagen etterpå 🙂
Omelett med skinke og mozzarella, 2 porsjoner 6-7 egg 200 g skinke, i biter 1 stk, 125 g mozzarella 1/2 rødløk, hakka 1/2 chili (kan sløyfes), finhakka 1-2 fedd kvitløk, finhakka salt og pepper smør eller olje
Steik skinke, rødløk, kvitløk og chili i smør eller olje til løken er blank. Pisk eggene lett med salt og pepper, hell i steikepanna og sett på lokk. Når omeletten har satt seg litt kan du fordele skiver av mozzarella på toppen. La deretter omeletten steike seg ferdig under lokk. Server straks!
Mozzarella i omeletten er fantastisk godt – har du ikkje prøvd det enda er det virkelig på tide! Omeletten blir utrulig saftig og smakfull, og det kan ikkje sammenlignes med å bruke vanlig gulost.
Server gjerne med litt ekstra grønt 🙂
Har du noken gode tips eller triks til en skikkelig god og saftig omelett? Eg har våre inne på tanken med blåmuggost – er det nokon som har prøvd det? 🙂
*

Heisann!

Puh – det er lenge sida eg har stått så mange timer på kjøkkenet iløpet av eit døgn. Det blei faktisk 9 timer i går og 5 timer idag. Julekaker og julesnacks har vert priotitert og eg har mange nye oppskrifter å dele med dere når desember kommer! Gjett om eg gleder meg!

Over til dagens oppskrift – omelett er en stor favoritt hos meg. Det lages på 1-2-3 og muligheten for variasjon er enorm! Etter mi meining passer det like godt til frukost som lunsj, middag og kveldsmat. Det er heilt supert å lage dagen før og til frukost og matpakke dagen etterpå 🙂

Sanity Image

Omelett med skinke og mozzarella, 2 porsjoner
6-7 egg
200 g skinke, i biter
1 stk, 125 g mozzarella
1/2 rødløk, hakka
1/2 chili (kan sløyfes), finhakka
1-2 fedd kvitløk, finhakka
salt og pepper
smør eller olje

Steik skinke, rødløk, kvitløk og chili i smør eller olje til løken er blank. Pisk eggene lett med salt og pepper, hell i steikepanna og sett på lokk. Når omeletten har satt seg litt kan du fordele skiver av mozzarella på toppen. La deretter omeletten steike seg ferdig under lokk. Server straks!

Sanity Image

Mozzarella i omeletten er fantastisk godt – har du ikkje prøvd det enda er det virkelig på tide! Omeletten blir utrulig saftig og smakfull, og det kan ikkje sammenlignes med å bruke vanlig gulost.

Sanity Image

Server gjerne med litt ekstra grønt 🙂

Sanity Image

Har du noken gode tips eller triks til en skikkelig god og saftig omelett?
Eg har våre inne på tanken med blåmuggost – er det nokon som har prøvd det? 🙂

*

Annonse