Annonse
20. oktober 2015
Ovnsbakt torsk med blomkålpotetmos, erter og bacon
Hei og god tirsdag!
På tide med kvit fisk igjen, torsk er på menyen i en spennande og smakfull kombinasjon. Middag med med både synlige og skjulte grønnsaker, det heile toppa med crispy bacon som gjer måltidet komplett.
Ovnsbakt torsk med blomkålpotetmos, erter og bacon:
Du trenger, 2 porsjoner
ca. 400-500 g torskefilêt
3-4 store poteter
1 blomkål
200 g fryste erter
100-150 g g bacon i terninger
smør
salt&pepper
Slik gjer du:
1. Skrell og del potetene i mindre biter. Kok møre med blomkålbuketter. Sil godt av vatnet og mos med en stavmikser til en klumpfri mos, smak til med salt, pepper og en klatt smør.
2. Strø salt og pepper over torskefilêtene, steik på 180 grader 10-15 minutter, til torsken begynner å flake seg.
3. Steik bacon i smør, tilsett erter og la det bli gjennomvarmt.
4. Server torsken på en seng av blomkålpotetmos og topp det heile med bacon og erter.
Eg tilsatte også litt erter i blomkålpotetmosen for fargen sin del. Smakstilsett gjerne blomkålpotetmosen med chilli, kvitløk, parmesanost, en god klatt kesam eller creme fraiche, ulike krydder og/eller urter.
Nyt en fiskemiddag med masse smak og grønnsaker!
Håper det frister 🙂
Annonse
7 Kommentarer
marte
7. oktober 2018
Linda Stuhaug
8. oktober 2018
marte
10. oktober 2018
Linda Stuhaug
11. oktober 2018
marte
8. oktober 2018
Linda Stuhaug
9. oktober 2018
marte
8. oktober 2018
SKRIV EN KOMMENTAR