Annonse
29. mai 2025
Pinsapizza med pepperoni & nduja

No er det eit par år sida eg fekk smaken på "pinsa" fra Rema 1000. Sida det har det vert en gjenganger her i hus. Definitivt den beste ferdige pizzabunnen, og en stor bonus at den har ei rein og fin ingredienslisten - faktisk som om du skulle baka den sjølv!
Det er begynt å komme litt ulike oppskrifter på pizza med pinsabunn, og her kjem enda ein. Denne blei berre fantastisk god! Er du glad i litt "spice" på pizza, så er denne for deg:

Toppingen er i hovedsak pepperoni og nduja. Nduja fåes i dei fleste butikker no, små beger i kjøleskap. Det er en slags sterk, smørbar salamipølse som blir utrulig godt som topping på pizza🤩

Til denne varianten trenger du:
2 stk pinsabunner
1 pk kremgo urter (den seriøst beste pizzasausen!)
1 pk pepperoni (vi hadde stor pakke, haha)
1 beger nduja
Raspa ost
1/2 løk eller rødløk
Slik gjer du:
Smør kremgo over bunnen. Ha deretter over ost, pepperoni, klatter med nduja og løk.
Steik på 190 grader varmluft til osten er godt smelta og kantane sprø.
Server gjerne med en frisk salat🌱

Skikkelig, skikkelig god!!

Kanskje denne kan friste til helga?🤩 Ferdig på berre 20-25 minutt!
Annonse
4 Kommentarer
HELLE
30. mai 2025
Linda Stuhaug
1. juni 2025
HELLE
31. mai 2025
Linda Stuhaug
1. juni 2025
SKRIV EN KOMMENTAR