Annonse
5. januar 2017
Spagetti Bolognese med proteinrik pasta
God torsdag!
Har du hørt om den nye Protein-pastaen til Nutri Nick? Eg er litt usikker på kor lenge den har vært på markedet, men x-life fikk den vertfall inn iløpet av høsten… Protein-pastaen er perfekt for dei som ønsker å redusere på karbohydratene, har cøliaki, hveteintoleranse eller rett og slett ønsker eit sunnare alternativ til pasta. Den er basert på soyabønner og vann, og har heile 41 g protein pr. 100 g! Proteinrik, glutenfri, full av kostfiber, vitaminer og mineraler.
Halvver oppskrifta om du er aleine, eller ha middag til to dager!
Du får den i to varianter, fettuccine og spagetti, men innholdet er akkurat det samme. Den kan kjøpes hos x-life HER, men eg trur du kan få tak i lignande på dagligvarebutikker med stort utvalg. Den skal kun kokes 4-5 minutter, så er den klar til middagen. Den smaker litt meir enn vanlig pasta (bedre etter mi meining), og konsistensen er akkurat den samme.
Spagetti bolognese med proteinrik pasta, 2 porsjoner
100 g Protein-pasta
400 g karbonadedeig
2 gulerøtter, hakka eller revet
1 løk, hakka
2 fedd kvitløk, finhakka
1/2 boks hakkede tomater
2-3 ss tomatpurê
1-1,5 dl vatn
chili, salt, pepper, paprikakrydder
revet parmesanost
Slik gjer du:
Steik karbonadedeig med grønnsakene, tilsett tomatpurê, hakkede tomater og vatn. La det putre på middels varme til en fyldig kjøttsaus. Smak til med krydder.
Kok opp rikelig med lettsalta vatn og tilsett Protein-pastaen. La den koke 4-5 minutter og sil av vatnet. Server straks med kjøttsaus og litt revet parmesan.
Eit måltid som virkelig metter, holder blodsukkeret stabilt og som tilfører kroppen næring den jubler av!
Har du erfaring med Protein-pasta? Del gjerne oppskrifter, tips eller triks i kommentarfeltet 🙂
Velbekomme!
*
Annonse
4 Kommentarer
Eli-Beate
9. august 2018
Linda Stuhaug
9. august 2018
Grethe Knutsen
1. oktober 2018
Linda Stuhaug
1. oktober 2018
SKRIV EN KOMMENTAR