Linda Stuhaug

Annonse

Burratasalat med mango, pinjekjerner & balsamico

Burratasalat med mango, pinjekjerner & balsamico
Har du smakt burrata før? Det er så utrulig godt! Det ligner litt på fersk mozzarella utseendemessig, men smaker utrulig mykje bedre (synes vertfall eg). Populært å bruke i salater, gjerne i kombinasjon med tomat, og ellers i ulike middager.
For eit par veker sida fant eg burrata i datodisken, og då blei det rett og slett en burratasalat til lunsj, servert med rista pinjekjerner og nydelig balsamico:
Du trenger, 1 porsjon:
150 g burrata
Litt crispysalat
1/2 moden mango
1 spisspaprika
2 ss mais
2 ss rista pinjekjerner
Balsamico
Slik gjer du:
Kutt opp salaten, ha på en tallerken og topp med burrata, rista pinjekjerner og balsamico til slutt!
Nydelig til lunsj eller som en lettvint middag!

Har du smakt burrata før? Det er så utrulig godt! Det ligner litt på fersk mozzarella utseendemessig, men smaker utrulig mykje bedre (synes vertfall eg). Populært å bruke i salater, gjerne i kombinasjon med tomat, og ellers i ulike middager.

For eit par veker sida fant eg burrata i datodisken, og då blei det rett og slett en burratasalat til lunsj, servert med rista pinjekjerner og nydelig balsamico:

Sanity Image

Du trenger, 1 porsjon:

150 g burrata

Litt crispysalat

1/2 moden mango

1 spisspaprika

2 ss mais

2 ss rista pinjekjerner

Balsamico

Slik gjer du:

Kutt opp salaten, ha på en tallerken og topp med burrata, rista pinjekjerner og balsamico til slutt!

Sanity Image

Nydelig til lunsj eller som en lettvint middag!

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR