Linda Stuhaug

Annonse

7. oktober 2025

Krema, fyldig og nydelig chiagraut!

Krema, fyldig og nydelig chiagraut!
Visste du at chiafrø er eit skikkelig superfrø?
👉🏻 Dei inneholder mykje omega-3 fettsyrer som virkelig er bra for oss
👉🏻 3 ss chiafrø dekker halve dagsbehovet ditt for fiber
👉🏻 Er rike på både kalsium, magnesium og jern
👉🏻 Har dobbelt så mykje antioksidanter som blåbær
Chiafrø er veldig billig og du får det på alle dagligvarebutikker! Bruk det for eksempel til å lage chiagraut, en super frukost du rører sammen og kan ha ståande i kjøleskapet i fleire dager😍
2-4 porsjoner chiagraut, alt ettersom:
1 dl chiafrø
1,5 dl valgfri melk
1 kartong (250 ml) kokosmelk
300 g gresk yoghurt
1 ts vaniljepulver
Slik gjer du:
Ha alle ingrediensane i eit stort glass og rør godt. Sett i kjøleskapet natta over. Ha så over i en skål og topp med det du ønsker av frukt, bær og evt nøtter eller nøttesmør!
Prøv denne du også!

Visste du at chiafrø er eit skikkelig superfrø?

👉🏻 Dei inneholder mykje omega-3 fettsyrer som virkelig er bra for oss

👉🏻 3 ss chiafrø dekker halve dagsbehovet ditt for fiber

👉🏻 Er rike på både kalsium, magnesium og jern

👉🏻 Har dobbelt så mykje antioksidanter som blåbær

Chiafrø er veldig billig og du får det på alle dagligvarebutikker! Bruk det for eksempel til å lage chiagraut, en super frukost du rører sammen og kan ha ståande i kjøleskapet i fleire dager😍

Sanity Image


2-4 porsjoner chiagraut, alt ettersom:

1 dl chiafrø

1,5 dl valgfri melk

1 kartong (250 ml) kokosmelk

300 g gresk yoghurt

1 ts vaniljepulver


Slik gjer du:

Ha alle ingrediensane i eit stort glass og rør godt. Sett i kjøleskapet natta over. Ha så over i en skål og topp med det du ønsker av frukt, bær og evt nøtter eller nøttesmør!

Sanity Image

Prøv denne du også!



Annonse

4 Kommentarer

E

Emil Shamloo

16. oktober 2025

Har aldri prøvd med kokosnøtt. Jeg er spent på resultatet 😃

Linda Stuhaug

17. oktober 2025

Håpe det smaker 😁

E

Emil Shamloo

19. oktober 2025

Nå har jeg prøvd. For å være ærlig, ble kokos smaken litt for mye for meg. Det kan hende at jeg må bare bli vant til det. 😀 Hilsen

Linda Stuhaug

21. oktober 2025

Kvar sin smak😊

SKRIV EN KOMMENTAR