Annonse
Min favoritt pinsapizza på grillen!

Pizza på grillen? Ja, kvifor ikkje! Denne pizzaen her blei faktisk - om mulig - enda bedre på nettopp grillen!
«Pinsa»bunnen til Rema 1000 har eg delt utallige mange ganger før, og det er ikkje uten grunn! Den beste på smak, luftighet og alltid godt resultat, i tillegg er den reinvare og har ei fin ingrediensliste uten noke tullball. Skikkelig digg blei den å steike på grillen, så det her måå du faktisk berre teste i sommar🤩

Du trenger:
1 pk pinsa
1 pk kremgo urter
150 g spekeskinke
1/2 rødløk
300-400 g raspa ost
Topping (valgfritt):
Frisk basilikum eller ruccola
Tørrista pinjekjerner
Parmesanflak

Slik gjer du:
1. Smør kremgo over pizzabunnen. Ha over spekeskinke i «bølger», rødløk og raspa ost.
2. Varm opp grillen til maks. Åpne grillen, legg pizzaen på, lat igjen og skru ned temperaturen for å unngå at bunnen blir svidd. Visst du derimot bruker pizzastein så kan du ha relativt høg temperatur.
3. Steik pizzaen til bunnen er sprø og osten gyllen.
4. Topp gjerne med ruccola/basilikum, rista pinjekjerner og parmesan før servering🌱

Eg serverte med en frisk salat med mango og tomat, i tillegg til en nydelig vinaigrette laga av 2 deler fyldig og god balsamico, 2 deler olivenolje og 1 del honning🍯 Kjempegodt!

Prøv dette du og♥︎
Annonse
SKRIV EN KOMMENTAR