Linda Stuhaug

Annonse

17. juni 2021

Slik mater du surdeigsstarteren din for å gjere den happy, boblande og bakeklar!

Slik mater du surdeigsstarteren din for å gjere den happy, boblande og bakeklar!
Hei alle sammen!
Dåkke som har fulgt meg på Instagram ei stund veit at eg i oktober/november fekk min første surdeigsstarter i hus. Sida det har eg vert ein ivrig surdeigsbaker, og baker for eksempel surdeigsbrød kvar einaste veke. Etter å ha holdt på med surdeigsbaking ei stund føler eg meg no rutta og erfaren nok til å starte å dele oppskrifter med dåkke. Det har tatt litt tid å bli kjent med surdeigsbaking og forstå livet i ein surdeigsstarter, men no sitter det godt – noke eg synes er veldig kjekt – fordi eg har virkelig sett fram til å dele litt surdeigsglede med dåkke!
Og via min blogg og sosiale kanaler skal du få den informasjonen du virkelig trenger for å lykkast med surdeigsbaking. Når eg fekk min surdeigsstarter i hus og skulle ta fatt på dette prosjektet, så skjønte eg INGENTING. Eg googla meg ihjel for å skjønne kva alle ord og uttrykk betydde. Mate surdeigsstarter, happy surdeigsstarter, surdeigsstarer i dvale, bakeklar surdeigsstarter… HÆ?
Eg synes heilt ærlig at informasjonen på nettet var rotete og uten heilheten i framgangsmetoden for korleis surdeigsstarteren skulle sjå ut når den var bakeklar. Så dette vil eg vise og fortelle dåkke idag: steg-for-steg korleis du mater og gjer surdeigsstarteren din bakeklar. Surdeigsstarteren din må nemlig vere boblande og happy før du baker med den. Så idag blir det litt detaljer rundt dette – så starter eg å dele oppskrifter med surdeig etterkvart 🙂 I tillegg får du i dette innlegget litt ekstra informasjon rundt dette med oppbevaring, lage/få surdeigsstarter og ikkje minst kva mjøl du kan bruke.

Hei alle sammen!

Dåkke som har fulgt meg på Instagram ei stund veit at eg i oktober/november fekk min første surdeigsstarter i hus. Sida det har eg vert ein ivrig surdeigsbaker, og baker for eksempel surdeigsbrød kvar einaste veke. Etter å ha holdt på med surdeigsbaking ei stund føler eg meg no rutta og erfaren nok til å starte å dele oppskrifter med dåkke. Det har tatt litt tid å bli kjent med surdeigsbaking og forstå livet i ein surdeigsstarter, men no sitter det godt – noke eg synes er veldig kjekt – fordi eg har virkelig sett fram til å dele litt surdeigsglede med dåkke!

Og via min blogg og sosiale kanaler skal du få den informasjonen du virkelig trenger for å lykkast med surdeigsbaking. Når eg fekk min surdeigsstarter i hus og skulle ta fatt på dette prosjektet, så skjønte eg INGENTING. Eg googla meg ihjel for å skjønne kva alle ord og uttrykk betydde. Mate surdeigsstarter, happy surdeigsstarter, surdeigsstarer i dvale, bakeklar surdeigsstarter… HÆ?

Eg synes heilt ærlig at informasjonen på nettet var rotete og uten heilheten i framgangsmetoden for korleis surdeigsstarteren skulle sjå ut når den var bakeklar. Så dette vil eg vise og fortelle dåkke idag: steg-for-steg korleis du mater og gjer surdeigsstarteren din bakeklar. Surdeigsstarteren din må nemlig vere boblande og happy før du baker med den. Så idag blir det litt detaljer rundt dette – så starter eg å dele oppskrifter med surdeig etterkvart 🙂 I tillegg får du i dette innlegget litt ekstra informasjon rundt dette med oppbevaring, lage/få surdeigsstarter og ikkje minst kva mjøl du kan bruke.

Sanity Image

Bli medlem og få tilgang til alle mine innlegg!

Medlemsfordeler

  • Full tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Reklamefritt innhold
  • Støtt arbeidet med å skape kvalitetsinnhold
Les meir og bli medlem her

Annonse