Linda Stuhaug

Annonse

21. januar 2016

Smash proteinbar

Smash proteinbar
Innlegget inneholder annonselenker God torsdag alle sammen!
Idag har eg en skikkelig godsak til dere: smash proteinbar! Sjokoladebunnen er søt og småseig, toppa med crispy proteinchips og til slutt til smelta sjokolade. Smak og konsistens som virkelig gjer dette til en opplevelse av å spise en slags smash sjokolade, full av proteiner og uten tilsatt sukker.
Det er vell fleire som har fått med seg ProTings proteinchips?
Det er altså denne eg har brukt for å få smash-toppingen. Proteinchipsen fåes i fire forskjellige smaker, innholder 54% protein, har lavt innhold av fett og karbohydrater og kun 120 kalorier per pose.
I dagens oppskrift har eg brukt smaken «zesty nacho» – men fleire av dei andre smakene passer nok like godt!
Smash proteinbar, 8 mellomstore 60 g proteinpulver sjokolade, eg brukte dette 20 g kakao 60 g fibersirup clear 2 ss sukrinmelis en god klype salt 2-3 ss vatn 10 g proteinchips 30 g sukkerfri sjokolade
Slik gjer du: 1. Kle en liten form eller matboks med bakepapir.
2. Bland sammen proteinpulver, kakao, sukrinmelis og salt. Varm fibersirupen til den bobler lett og vend inn i det tørre. Juster konsistensen med væske, blandinga skal vere litt tørr, men du skal kunne trykke den ned i formen.
3. Knus proteinchipsen over lag 1, trykk lett nedi. Sett i frysaren 15 minutter.
4. Skjær opp i passelige biter. Eg lagde 8 mellomstore barer, men du kan fint lage mindre, munnfulle biter eller 2-3 større proteinbarer.
5. Smelt sjokolade forsiktig i en liten bolle/boks over vannbad. Topp proteinbarene med sjokoladen og sett til avkjøling. Dei er spiseklare etter 10-15 minutter i kjøleskapet, men kan fint oppbevares lengre.
Tips og alternativer* – Har du ikkje proteinpulver anbefaler eg peanøttmel eller mandelmel. Du kan også bruke proteinpuver i vaniljesmak, men bruk gjerne litt ekstra kakao i tilfelle.
Heile oppskrifta inneholder ca. 600 kalorier, så rundt 80 kalorier per bar, i all hovedsak proteiner. Nyt smash med god samvittighet 🙂 Håper du vil prøve!

Innlegget inneholder annonselenker

God torsdag alle sammen!

Idag har eg en skikkelig godsak til dere: smash proteinbar! Sjokoladebunnen er søt og småseig, toppa med crispy proteinchips og til slutt til smelta sjokolade. Smak og konsistens som virkelig gjer dette til en opplevelse av å spise en slags smash sjokolade, full av proteiner og uten tilsatt sukker.


Det er vell fleire som har fått med seg ProTings proteinchips?

Det er altså denne eg har brukt for å få smash-toppingen. Proteinchipsen fåes i fire forskjellige smaker, innholder 54% protein, har lavt innhold av fett og karbohydrater og kun 120 kalorier per pose.

I dagens oppskrift har eg brukt smaken «zesty nacho» – men fleire av dei andre smakene passer nok like godt!



Smash proteinbar, 8 mellomstore
60 g proteinpulver sjokolade, eg brukte dette
20 g kakao
60 g fibersirup clear
2 ss sukrinmelis
en god klype salt
2-3 ss vatn
10 g proteinchips
30 g sukkerfri sjokolade

Slik gjer du:
1. Kle en liten form eller matboks med bakepapir.

2. Bland sammen proteinpulver, kakao, sukrinmelis og salt. Varm fibersirupen til den bobler lett og vend inn i det tørre. Juster konsistensen med væske, blandinga skal vere litt tørr, men du skal kunne trykke den ned i formen.

3. Knus proteinchipsen over lag 1, trykk lett nedi. Sett i frysaren 15 minutter.

4. Skjær opp i passelige biter. Eg lagde 8 mellomstore barer, men du kan fint lage mindre, munnfulle biter eller 2-3 større proteinbarer.

5. Smelt sjokolade forsiktig i en liten bolle/boks over vannbad. Topp proteinbarene med sjokoladen og sett til avkjøling. Dei er spiseklare etter 10-15 minutter i kjøleskapet, men kan fint oppbevares lengre.

Tips og alternativer*
– Har du ikkje proteinpulver anbefaler eg peanøttmel eller mandelmel. Du kan også bruke proteinpuver i vaniljesmak, men bruk gjerne litt ekstra kakao i tilfelle.

Heile oppskrifta inneholder ca. 600 kalorier, så rundt 80 kalorier per bar, i all hovedsak proteiner.
Nyt smash med god samvittighet 🙂 Håper du vil prøve!

Annonse

SKRIV EN KOMMENTAR

Nyaste innlegg